17 januari 2021
14:00

Tillberga

Boltic - Tillberga

Sista utomhusmatchen för Tillbergas del på Tingvalla slutade oavgjort. Nästa gång så har man en hall som är under byggnation. Tillberga kom till match med en lördagsmatch i benen som Boltic fick sin uppskjuten. Men trots det så hade Tillberga bättre fart och tryckte på, skapade lägen som inte kunde förvaltas. Tillberga tog ledningen geenom Johan Söderström. Men hamnade sedan i underläge efter två hörnmål av Boltic. Innan paus så kvitterade Tillberga på ett skott från Anton Sjödahl. I andra halvlek så tog Boltic ledningen innan Tillberga genom ett snabbt fartfyllt mönsteranfall kvitterade genom Niklas Engström. Boltic tog återigen ledningen genom att igen göra på en hörna. Tillberga tryckte på och kunde genom Johan Söderström kvittera och fastställa slutresultatet till 4-4.